نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که پختم: خورشت فسنجان با طعم خاطره

سلام دوستان! امروز می‌خوام درباره‌ی بهترین غذایی که تا حالا پختم براتون بگم. راستش انتخابش خیلی سخت بود، چون کلی غذاهای خوشمزه درست کردم، اما یه خورشت فسنجون هست که یه حس و حال دیگه ای داره. نه فقط به خاطر طعمش، بلکه به خاطر داستانی که پشتش داره.

این فسنجون رو من از روی دستور مادربزرگم درست کردم. مادربزرگم یه آشپز فوق‌العاده بود و فسنجونش حرف نداشت. همیشه می‌گفت رمز یه فسنجون خوب، حوصله و عشق به پختنه. وقتی شروع کردم به درست کردنش، انگار مادربزرگم کنارم بود و تمام نکات رو بهم یادآوری می‌کرد.

  • گردو رو باید خوب آسیاب کنی، تا روغن بندازه.
  • رب انار ملس طعمش رو عالی می‌کنه.
  • پیاز رو حسابی سرخ کن تا طلایی بشه.
  • گوشت قلقلی کوچولو کوچولو درست کن.
  • با شعله کم بذار جا بیافته.

حالا بریم سراغ خلاصه تجربیات نی نی سایت در مورد فسنجون. توی نی نی سایت کلی تاپیک در مورد فسنجون پیدا کردم و خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم. اینم ۱۹ مورد از مهمترین هاش:

1. بعضی ها میگن اضافه کردن کمی شکر یا شیره انگور به فسنجون، طعمش رو بهتر می کنه.

2. بعضی دیگه معتقدند که تفت دادن گردو قبل از آسیاب کردن، عطر و طعم بهتری بهش میده.

3. اگه فسنجونتون خیلی ترش شد، می تونید کمی کدو حلوایی پوره شده بهش اضافه کنید.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

4. برای اینکه فسنجونتون رنگ تیره تری داشته باشه، می تونید از رب انار تیره استفاده کنید.

5. بعضی ها برای لعاب دار شدن فسنجون، آرد برنج بهش اضافه می کنند.

6. اضافه کردن کمی دارچین به فسنجون، طعم و عطر خاصی بهش می بخشه.

7. اگه از مرغ استفاده می کنید، بهتره مرغ رو جداگانه بپزید و بعد به فسنجون اضافه کنید.

8. برای جلوگیری از ته گرفتن فسنجون، مرتب هم بزنید.

9. بهره‌گیری از گردوی مرغوب در طعم فسنجون خیلی تاثیر داره.

10. می تونید به جای گوشت قلقلی، از تکه های مرغ یا گوشت استفاده کنید.

11. اگه فرصت کافی دارید، فسنجون رو یک روز قبل درست کنید تا طعمش بهتر جا بیافته.

12. بعضی ها از دانه های انار خشک شده هم در فسنجون استفاده می کنند.

13. اگه فسنجونتون خیلی رقیق شد، می تونید اجازه بدید آبش تبخیر بشه.

14. برای اینکه گردوها روغن بندازن، می تونید چند تکه یخ به فسنجون اضافه کنید.

15. بهره‌گیری از پیاز داغ فراوون، طعم فسنجون رو عالی می کنه.

16. بعضی ها به فسنجون، آلوبخارا یا قیسی هم اضافه می کنند.

17. بهترین رب انار برای فسنجون، رب انار خونگیه.

18. اگه فسنجونتون خیلی شیرین شد، می تونید کمی آبلیمو بهش اضافه کنید.




بهترین غذایی که پختم: خاطرات نی نی سایتی!

بهترین غذایی که پختم: خاطرات نی نی سایتی!

ته چین مرغ و بادمجان مجلسی

یادمه اولین باری که ته چین مرغ و بادمجان پختم، کلی استرس داشتم. دستور پخت رو از یه تاپیک نی نی سایت برداشته بودم و می ترسیدم خوب از آب در نیاد. اما خداروشکر عالی شد! همه عاشقش شدن و کلی تعریف کردن. راز خوشمزگیش به نظرم تو اون زعفرون فراوون و بادمجان های سرخ شده خوش عطرش بود. همسرم میگفت انگار رستورانیه!الان دیگه ته چین پختن برام یه جور تفریحه. کلی دستور ته چین تو نی نی سایت هست که من همشونو امتحان کردم!یادمه یه بار یه خانومی نوشته بود برای اینکه ته چین خوش رنگ بشه، زرده تخم مرغ رو جدا بزنید بعد به برنج اضافه کنید. امتحان کردم و واقعا جواب داد.

قرمه سبزی نذری مامان پز!

قرمه سبزی یه غذای اصیله که هر کسی یه جور درستش می کنه. ولی قرمه سبزی مامانم یه چیز دیگه است! من دستور پختشو از خودش یاد گرفتم. مهمترین نکته اش به نظرم سبزی تازه و سرخ کردن اصولی سبزیه. یه بار تو نی نی سایت یه خانومی نوشته بود که سبزی قرمه رو باید با حرارت کم سرخ کرد تا نسوزه و تلخ نشه. کاملا درست می گفت!لوبیا چیتی هم حتما باید از شب قبل خیس بخوره. مامانم یه کم رب انار هم به قرمه سبزی اضافه میکنه که طعمش رو ملس میکنه. قورمه سبزی نذری مامانم همیشه سر زبون همه فامیله.

کباب تابه ای آبدار و خوشمزه

کباب تابه ای یه غذای فوری و خوشمزه است که خیلی وقتا نجاتم داده!برای اینکه کباب تابه ای آبدار بشه، باید پیاز رو رنده ریز کرد و آبش رو نگرفت. یه بار تو نی نی سایت خوندم که اگه یه قاشق آرد سوخاری به مایه کباب اضافه کنید، وا نمیره. من یه کم پودر سیر و فلفل سیاه هم بهش اضافه می کنم. حرارت باید ملایم باشه تا کباب ها خوب بپزن و آبدار بمونن. من معمولا با گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای سروش می کنم. همسرم عاشق کباب تابه ایه.

خورشت قیمه سیب زمینی نگینی

خورشت قیمه هم مثل قرمه سبزی، کلی طرفدار داره. من همیشه سیب زمینی ها رو نگینی خرد می کنم و جدا سرخ می کنم. یه بار یه خانومی تو نی نی سایت نوشته بود که اگه لپه رو قبل از پختن یه کم تفت بدید، طعمش بهتر میشه. منم امتحان کردم و واقعا درست بود. من یه کم دارچین هم به قیمه اضافه می کنم که عطرش رو خیلی خوب می کنه. رب گوجه فرنگی رو هم باید خوب تفت داد تا رنگش باز بشه. بعضی ها یه کم زعفرون هم به قیمه اضافه می کنن. خورشت قیمه با برنج زعفرانی یه غذای کامل و خوشمزه است.

زرشک پلو با مرغ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ یه غذای مجلسی و شیکه. مرغ رو باید با پیاز و ادویه خوب تفت داد تا خوش طعم بشه. زرشک رو هم باید با شکر و کره تفت داد تا شیرین و خوشرنگ بشه. برنج رو هم باید آبکش کرد و دم گذاشت. من یه کم خلال پسته و بادام هم روی زرشک پلو میریزم. یادمه یه بار تو نی نی سایت یه خانومی نوشته بود که برای اینکه مرغ زعفرانی خوشرنگ بشه، باید قبل از سرخ کردن بهش زعفرون بزنید. منم این کارو می کنم و واقعا نتیجه میده. زرشک پلو با مرغ یه غذای عالی برای مهمونی هاست.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا